Swing club - YuSwing

Swing (Eng.) - Ljuljati se  
Samo za clanove Swing Cluba !!!
 
O swingovanju:  
Poznato je da velika vecina supruznika tokom braka napravi preljubu. Razlozi za preljubu su mogobrojni ali najcesci su nezadovoljstvo partnerom i monotonija u sexu. Znaci ili partner ne pruza ono sto osoba zeli i o cemu masta ili su partneri probali sve sto im je palo na pamet pa je doslo do neke vrste zasicenja. Preljuba, kaze se i prevara, ne bez razloga, je uvek sama po sebi nizak udarac, jer realno neko nekog vara (laze) sto u cvrstoj vezi ili braku nikako nije dobro. Neki ljudi koji su inace vrlo retki, otvoreno razgovaraju o svojim sexualnim problemima i pokusavaju zajedno da ih rese, sto je u sustini idealno jer nema potrebe za varanjem i laganjem. Kao resenje se najcesce ispostavi da je potrebna neka promena. Idealna promena moze da bude zamena partnera sa drugim parom jer je to nekako "posteno", ja varam tebe - ti varas mene 1:1, niko nikoga ne laze i ne pravi "rogatim" i to je najcesci "oblik" swingowanja. Drugi nacini su, recimo, sto je nekom paru dovoljno samo da posmatra drugo dvoje, neke uzbudjuje da njih posmatraju, nekada je dovoljano inspirativan i obican razgovor na vrucu temu ili razmena iskustava. Nije retka ni situacija gde jedan od partnera zeli samo da posmatra svog partnera sa drugom osobom istog ili suprotnog pola itd,itd...  
O klubu:  
Nas "Swing club" upravo izlazi u susret parovima zeljnim promena tako sto pronalazi partnere - druge parove ili pojedince oba pola. Organizuje erotske zabave i druge vidove kontakata. Sve, naravno, uz maksimalnu profesionalnost i diskreciju.  
Svrha otvaranja kluba:  
Najveci problem kod javljanja na oglase i oglasavanja je sto se do samog licnog upoznavanja ne moze znati sa kim se ima "posla".
    Znaci, sve do prvog susreta neko vas moze "voziti" kako god hoce, mozete slati svoje slike a dobijati ko zna cije, mozete se nadati susretu sa normalnim ljudima a na kraju sresti potpunog ludaka.........
     Razmisljajuci kako da ljude postedimo mogucih neprijatnosti, dosli smo na ideju da otvorimo klub zatvorenog tipa gde cemo mi odradjvati sav "prljavi posao" provere identiteta umesto vas.
    Ako bude dovoljno interesovanja bice otvoren i "pravi" klub a do tada ce biti organizovana druzenja po kucama.
 
Povlastice koje uzivaju clanovi naseg Swing Cluba:  
1.Popust od 30% na sva nasa CD izdanja i ostale usluge
2.Pristup delu sajta namenjen clanovima Swing Cluba
3.Upoznavanje sa proverenim osobama
4.Ucestvovanje na erotskim zabavama
5 .Postavljanje posebno istaknutog licnog oglasa
6 .Dobijanje cele strane za sopstveno predstavljanje
7 ...........
 
Kako u club:  
Da bi ste postali clan naseg Swing cluba morate da ispunite cetiri uslova:
1. Da ste punoletni (18+ godina)
2. Da ste diskretni
3. Da nam omogucite proveru vaseg identiteta
4. Da platite clanarinu za 12 meseci:
* Par - 30 e
* Gospoda - 40 e
* Dame - potpuno BESPLATNO (jer se i najvise traze)
 
Ako zelite da se uclanite popunite sledeci upitnik:  
Parovi
Dame
Gospoda
 
Vazna napomena:  
Ne pokusavajte da udjete u nas Swing club prevarom bilo koje vrste.
Pre ulaska u klub obavezna je provera!!!
 
Srdacno vas:

Swing club - "YuSwing"
 

 

 

 

 

 

 

© YuSwing.com